Kontakt

© 2018 by Zatisfy AB

  • Black Edin Ikon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Google+ Icon

Zatisfy AB

Org nr: 559163-3747

VAT: SE559163374701

Rådhusesplanaden 6F

903 28 Umeå

Sweden

Roberth Jonsson

+46(0)705790027

contact@zatisfy.se

OM ZATISFY

Zatisfy grundades 2018 för att hjälpa företag med liknande frågor som de som ständigt dök upp för mig, Roberth Jonsson, i min yrkesroll under senaste 10 åren. Det Roberth insåg var att en CE-märkningsprocess består av vissa steg som går att använda oavsett vilken maskin eller produkt som det gäller. Med lång erfarenhet från projektledning, maskinsäkerhet och produktutveckling kan vi erbjuda tjänster som kan, genom ett strukturerat arbetssätt, hjälpa ert företag CE-märka er produkt. Vi kan hjälpa till att driva ett projekt från ide på ett papper till en färdig CE-märkt produkt.

Zatisfy verkar för säkrare arbetsplatser runt om i världen. Detta ska vi göra genom att hjälpa företag att göra sina produkter säkrare och informera och utbilda företag, kunder, leverantörer och branschkollegor om vad som kan och bör göras för att skapa ständig förbättring inom dessa områden. 

Klimatkompensering

Zatisfy, tillsammans med våra kunder, väljer att klimatkompensera för alla resor som görs. 

För 2018 har vi tillsammans kompenserat 2,2 ton koldioxid genom bidrag till klimatkompenseringsprojekt i tillväxtmarknader, via Zeromisssion, www.zeromission.se.