Anläggnings-säkerhet

CE-märkning

Bygger ni om en anläggning eller bygger ni nytt? Oavsett vilket behöver ni göra riskbedömningar och skapa en säker anläggning. Kanske gör du det själv? Upplever du en frustration över att processen tar för lång tid och att du (som oerfaren) måste hålla i CE-märkningen och bolla samman leverantörer av säkerhetskomponenter, CE-märkningskonsulter och elkonstruktörer?  Kanske upplever du stor osäkerhet om slutresultatet blir säkert? Kanske uppfyller inte det som elkonstruktionen de krav som CE-märkningskonsulten påpekar i standarder som nödstoppsstandarden EN 13850 eller EN 60204-1?

Vi har stött på alla dessa situationer genom  åren. Att CE-märka en industrianläggning som en robotcell eller liknande är en process där arbetet ska påbörjas tidigt och som kräver lång erfarenhet för att hitta kostnadseffektiva lösningar.

Vi på Zatisfy kan ta ansvar för hela kedjan, från riskbedömning till elkonstruktion ända till beställning av komponenter, montering och slutligen CE-märkning. Kontakta oss idag för att diskutera er verklighet!

 

Vi tror på att alla ska göra det man är bäst på. Vi är bäst på CE-märkning, vad är ni bäst på? 

Kontakt

Zatisfy AB

Org nr: 559163-3747

VAT: SE559163374701

Rådhusesplanaden 6F

903 28 Umeå

Sweden

Roberth Jonsson

+46(0)705790027

contact@zatisfy.se

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Social Ikon

© 2020 by Zatisfy AB