CE-Complete

Vi gillar CE-märkning, ni ser det som ett nödvändigt ont. Detta är utgångspunkten för CE-Complete och det innebär att vi tar hand om allt för er CE-märkning. Ni har produkten och kännedomen och vi har strukturen, kunskapen och resurserna att driva processen till en teknisk fil som ni kan med gott samvete skriva under.

Det juridiska ansvaret ligger alltid hos den som sätter produkten på marknaden så det gäller att ni vet vad ni skriver under på. Vår erfarenhet kan ge er den tillförsikt ni behöver för att skriva under EG-försäkran.

 

Vad behöver ni för detta? Struktur, överblick och förståelse. Detta erbjuder vi.

 

Vad innebär CE-Complete?

CE-Complete är erbjudandet för dig som inte vill jobba med CE-märkningen alls utan vill fokusera på det ni kan bäst, era produkter! Vi tar hand om allt som rör CE-märkningen och kan t.ex. hjälpa till med:

  • Riskbedömningar

  • Kravanalys

  • Teknisk fil

  • Monteringsanvisning

  • Bruksanvisning

Med vår erfarenhet av produktutveckling kommer vi bli en integrerad del i era projekt och jobba nära era konstruktörer, kunder och innovatörer  för att hjälpa er att skapa en genomtänkt och CE-märkt produkt i slutändan.

CE-Complete är ett erbjudande för er som vill veta vad varje del kostar och vad ni får innan ni gör det. Vi och våra partners jobbar nära er och formulerar vad som ska levereras och när. Allt för att ni inte ska behöva vara oroliga eller fundera på CE-märkning under ert arbete. Vi knyter ihop säcken åt er.

 

Använd formuläret för att anmäla intresse så kommer vi kontakta er för att boka ett första möte.

Se även våra andra erbjudanden:

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!