black.png

Att utveckla en CE märkt produkt ska inte vara svårare än 1-2-3!

DSC_0055_frilagd.jpg

Oavsett om det är Maskindirektivet, EMC direktivet, Lågspänningsdirektivet eller varför inte Medicintekniska direktivet så finns det vissa grunder som mina kunder ställs inför. Man vet inte var man ska börja, man vet inte hur man ska jobba med kraven när man väl har börjat och man vet inte riktigt när man är klar!

Vi har metoderna för att få er att inte behöva undra över något av detta! Vi har ett antal verktyg som gör att vi lyckas med det men för att vi ska kunna göra det, behöver vi veta några saker först. HUR börjar vi då? Jo genom att vi pratas vid!

"Zatisfy grundades för att det fanns ett behov att förenkla CE märkningen. Jag upplevde en för stor puckel att komma igång helt enkelt. Många av mina kunder bekräftar också precis detta och jag älskar när vi gemensamt rätar ut frågetecknen och får kunden framåt i processen!"

- Roberth Jonsson, grundare och VD Zatisfy AB

Skriv i dina uppgifter så kontaktar jag dig!

Så här går det till:

1.

2.

Först pratar vi lite, du får förklara vad ni gör, era problem och möjligheter. Var är ni idag, var vill ni komma och vilka hinder ser ni för att komma dit?

Beroende på vad vi kommer fram till så rekommenderar vi ett nästa steg. Det kan vara att vi kan hjälpa er men det kan lika gärna vara något annat, som att ni själva kan lösa era frågetecken eller kanske någon i vårt nätverk av konsulter.

3.

Du har en plan, en möjlighet, utstakad för att komma ifrån den situation som frustrerar dig just nu!