CE-Märkning för Byggprodukter

CE-märkning är nödvändig för att sälja vissa byggprodukter på EU-marknaden. Det som gör efterlevnaden annorlunda för CE-märkta byggprodukter är att du måste avgöra vilket system för Bedömning och Fortlöpande Kontroll av Prestanda som gäller för produkten.

Tre Fördelar att Samarbeta med Oss

För det första kan vårt team påskynda processen för CE-märkning av dina byggprodukter. För det andra kan du samarbeta med oss med kort varsel. Med vårt omfattande nätverk kan vi hålla de flesta tidsfrister. För det tredje garanterar vi vårt arbete och att du får en CE-märkning som planerat.

Vi kan hantera hela CE-märkningsprocessen från början till slut.

Kontakta Zatisfy

Kan vi hjälpa dig att få en CE-märkning för din byggprodukt? Vänligen ange dina uppgifter nedan.

Minska Stressen av CE-Märkning

Det är lätt att bli frustrerad när man ska CE-märka en ny byggprodukt. Produkttestning kan vara noggrann med mycket dokumentation. Målet är att se till att alla byggprodukter som kommer in i EU uppfyller den prestanda som krävs, att de är säkra att använda och tål miljön där de kommer att vistas. Beroende på produkten måste även fabrikens produktionskontroll certifieras. Låt oss minska stressen i samband med denna omständliga men viktiga process. Våra experter kan ta över all dokumentation och övervaka hela processen åt dig.

Att Möta Kvalitetsstandarder Öppnar Dörren till EEA

CE-märket intygar att byggprodukterna uppfyller kvalitetsstandarder och att de uppfyller sina specifikationerna. Med en CE-märk tillåter alla EU-länder försäljning av dina byggprodukter. Offentliga myndigheter kan inte kräva några ytterligare certifikat eller ytterligare tester för prestanda som deklareras av CE-märket. Du eller dina distributörer kan handla med din produkt i alla EU-länder med hjälp av samma dokumentation.

Omfattande tjänster

Zatisfys team kan ta över processen med CE-märkning åt dig. Några av tjänsterna inkluderar att ordna tester och att förbereda dokument som Försäkran om prestanda, CE-märket, Instruktioner och Säkerhetsmanual. Vi kan också arbeta tillsammans med dig och ett tekniskt bedömningsorgan för att använda Europeisk Teknisk Bedömning (ETB) väg för att CE-märka din produkt, även om den inte faller under en harmoniserad standard (hEN).

Expertkonsultation

För att guida dig genom denna labyrint av pappersarbete samarbetar vi med dig under förarbete, testning och certifiering av din linje av byggprodukter.

Vårt omfattande nätverk av CE-märkningsproffs kommer att påskynda processen åt dig.

Kontroll av produktion

Applicering av rätt system för Bedömning och Fortlöpande Kontroll av Prestanda är ett viktigt steg för att CE-märka din Byggprodukt. Vilka system som kan appliceras beror på flera faktorer. Med hjälp från experter på Zatisfy blir det enkelt att välja system och att utvärdera dess implementation.