CE Märkning för Maskiner

Innan du importerar eller säljer maskiner eller utrustning till EU måste du uppfylla kraven på CE-märkning enligt direktivet om maskinsäkerhet.

Certifiering av mobila maskiner

Mobila maskiner, även kallade entreprenadmaskiner, omfattar ett brett utbud av fordon eller maskiner som arbetar i terrängmiljöer.

Alla dessa maskiner måste färdas säkert på allmänna vägar när de förflyttar sig från en plats till en annan. CE-märkning hjälper till att försäkra tillsynsmyndigheterna om att en viss maskin är säker för föraren och allmänheten.

Du behöver experter på CE-märkning som vi som kan hjälpa dig att navigera bland de olika kraven i de länder där du tänker sälja eller använda utrustningen.

Jordbruksutrustning

Utrustning till jordbrukstraktorer, kombinerade skördare, skotare

Entreprenadmaskiner

Kranar, entreprenadmaskiner, hissar, och utrustning till lastbilar

Trädgårdsutrustning

Gräsklippare, roterande rorkulter, el-cyklar och Stubbfräsar

Kommunala maskiner

Gatusopare, snöröjning, avloppsreningsutrustning

Kontakta Zatisfy

För att få hjälp med CE-märkning för din mobila maskin, vänligen ange dina uppgifter, så svarar vi på ditt meddelande inom en dag.

Maskiner i industriella miljöer

Maskiner i industriella miljöer, liksom handhållna maskiner, måste följa en mängd olika lagar. Maskiner är ett av de mest komplexa produktgrupperna att CE-märka. Förutom maskindirektivet är sannolikt EMC-direktivet eller till och med ATEX eller PED relevanta lagstiftningar att ta hänsyn till.

Med lång erfarenhet av maskiner så kan vi på Zatisfy se till att du identifierar och följer alla komplexa lagstiftningar innan maskinerna släpps ut på EU marknaden.

Kontakta Zatisfy

För att få hjälp med CE-märkning för din maskin, vänligen ange dina uppgifter, så svarar vi på ditt meddelande inom en dag.

CE-märkning för tillträde till EU-Marknaden

Processen för att uppnå CE-märkning för maskiner börjar med att klassificera maskinen enligt maskindirektivet. Därefter identifierar vi vilka standarder som gäller och använder dem för att uppfylla lämpliga Grundläggande Hälso- och Säkerhetskrav (EHSR). När alla säkerhetskrav är uppfyllda sammanställer vi den tekniska dokumentationen, hjälper er att korrekt placera CE-märkningen och skapa en försäkran om överensstämmelse.

Genom att sammanställa alla krav påskyndas processen så att du kan komma in på EU-marknaden utan dröjsmål.

Påskynda import och försäljning av maskiner inom EU

Zatisfys erfarna team kan hjälpa till med konstruktionsgranskning och inspektion av maskiner..

Specialiserat team

Vårt team har över 15 års erfarenhet av att hjälpa tillverkare och importörer att uppfylla alla relevanta direktiv.

Vi kan påskynda ditt företags efterlevnad av relevanta produktstandarder för dina maskiner.

Snabb och pålitlig

Vårt stora nätverk av specialister på CE-märkning påskyndar CE-märkning för de flesta typer av maskiner. Vi hjälper till med att uppfylla alla säkerhetskrav, sammanställa de tekniska filerna, EG försäkran och CE-märka er maskin på rätt sätt.

Effektiv dokumentation innebär att du får din utrustning på marknaden i tid.

Konstruktionsgranskning

Vänta inte tills du är redo att sälja din utrustning för att påbörja CE-märkningsprocessen. Ta in våra experter under konstruktionsfasen för att hjälpa dig att undvika de fallgropar och förseningar som kan drabba CE-märkningsprojekt. Designval som görs tidigt i processen kan spara dig mycket tid och pengar senare.

Relaterade Inlägg