white.png

Vi vill att företag ska kunna utveckla sina produkter på ett sätt som gör att de blir CE-märkta av bara farten

CE-märkning?
Har ni funderingar på om CE-dokumentationen för era produkter verkligen skulle hålla för en granskning? Finns det en riskanalys? Är den uppdaterad? Är alla risker införda i bruksanvisningen? Behöver en bruksanvisning tas fram från grunden eller bara kontrolleras?

Strategisk produktutveckling?

Behöver ni hjälp att sätta ihop ett team för att utveckla en produkt? Funderar ni på hur ni ska få ihop alla krav från gamla maskiner och nya förbättringsprodukter? Hur gör man egentligen en kravställningsworkshop?

Långsiktig strategi för direktiv och standardkrav?

Funderar ni på om era produkter uppfyller alla nuvarande och kommande krav i direktiv och standarder? Vill ni ligga steget före era konkurrenter?

Kompetensutveckling inom CE-märkning och maskinsäkerhet?

Tänker ni att ni borde kunna mer om CE-märkning och maskinsäkerhet? Funderar ni på om era produkter behöver vara säkra? Vill ni kompetensutveckla era medarbetare genom personlig utbildning eller enstaka föreläsning?

Workshop för ert framtidsprojekt?

Har ni en revolutionerande idé som möjligen kan påverka säkerheten på en arbetsplats? Är ni osäkra på hur den påverkar säkerheten och hur ni i så fall kan skapa en säker slutprodukt?

Är det någon av dessa frågor något som bekymrar eller låter spännande? Kontakta mig här så pratar vi mer!