white.png
Vi kommer stötta er på vägen mot CE-märkning, oavsett vad det gäller!

Vi har erfarenheten som krävs för att ni ska få ett bollplank. Kanske kan vi hjälpa er men det kan lika gärna vara någon från vårt nätverk, eller varför inte ni själva då ni lärt er mer efter vårt samtal!

trejon_logo.png
Brand-Engcon-GUL-SVARTBG.jpg
0_edited.png
Rototilt.png
Fors Industrier.png
cranab.png
RF.png
we-make.png
Några av våra nöjda kunder

"Jag tror på att man ska göra det man är bäst på. Vi kan CE-märkning av produkter, vad är ni bäst på? Låt oss hitta en lösning där vi kan använda våra styrkor på bästa sätt!"

Roberth Jonsson, Zatisfy AB

Expert i CE märkning generellt och maskinsäkerhet speciellt. Har arbetat i många år med CE märkning både som produktägare och som konsult. Har en gedigen erfarenhet kring produktutveckling. 

Medlem i TK 282 som utvecklar maskinsäkerhetsstandarder och medlem i arbetsgruppen för utveckling av EN 13849.

MG_Zatisfy_180928_3568_web_edited.png

Så här går det till:

1.

2.

Först pratar vi lite. Du får förklara vad ni gör, era problem och möjligheter. Var är ni idag, var vill ni komma och vilka hinder ser ni för att komma dit?

Beroende på vad vi kommer fram till så rekommenderar jag ett nästa steg. Det kan vara att vi kan hjälpa er men det kan lika gärna vara något annat, som att ni själva kan lösa era frågetecken eller kanske någon i vårt nätverk av konsulter.

3.

Du har nu en plan, en möjlighet, utstakad för att komma ifrån den situation som frustrerar dig just nu och fram till ditt mål!

Linus Löfmark.jpg
Håkan, trejon.jpg
0_edited.png
pcohj_1.jpg

"Vi hade en tid brottats med hur vi skulle klassificera en av våra produkter när vi började samarbete med Roberth på Zatisfy. Resultatet blev en tydlig och klar rapport som vi kunde enkelt applicera på vår produkt och det är nu tydligt vilka krav som gäller för produkten"

Linus Löfmark 

Konstruktör, We-Make AB

"Zatisfy hjälpte oss genom hela CE-märkningsprocessen med t.ex. riskbedömning och granskning av bruksanvisningen. Vi fick mycket goda råd och processen resulterade i en totalt sett säkrare produkt"

 

Henrik Johansson, VD Trejon Försäljning AB. www.trejon.se

“Roberth from Zatisfy visited us to talk through all the safety aspects of our long term and short term goals. We found it easy to work with Zatisfy and was given concrete advice on how the plans could be made so that we would not found trouble going forward with the projects”

 

Petri Moisio, VP Engineering Novatron OY

"V​år produkt, en lampa, kändes ganska enkel men när vi väl själva skulle försöka hitta vilka krav som gällde visste vi helt enkelt inte var vi skulle börja. Roberth gav oss en grundkurs i CE märkning och sen en analys av produkten som var mycket enkel att följa och förstå. Det visade sig att produkten ska följa såväl LVD som EMCD!

 

Pontus Möller, VD Furniture Farm

Oavsett dina frågeställningar lovar vi att se till att du kommer vidare från din frustration!