Om oss

Zatisfy hjälper företag att sälja sina produkter lagligt inom EU och UK genom att erbjuda tjänster, innehåll och utbildning.

Vilka vi är

Zatisfy levererar service av högsta kvalitet till tillverkare, importörer och exportörer som vill sälja sina produkter inom EU. Nyckeln till att sälja problemfritt inom EU är CE-märket. Vi guidar ditt företag och dina produkter genom EU:s komplicerade byråkrati för att se att dina produkter uppfyller alla lagkrav i EU-lagstiftningen. 

Grundaren, Roberth Jonsson, har över fjorton års erfarenhet av att hjälpa företag att få CE-märkningar. Roberth har byggt ett stort omfattande nätverk och ett internt team som kan hjälpa till att få CE-märkningar för alla produkter och branscher.

Roberth arbetar ideelt i standardiseringsarbete via Svenska Standardisering Institutet (SIS) i arbetsgruppen TK282 som utvecklar maskinsäkerhetsstandarder. Dessutom har Roberth ett uppdrag på SIS att utveckla deras nästa generations utbildningar inom maskinsäkerhet. Han är också en av två utbildare inom Maskinsäkerhet på SIS.

Vad vi gör

Om du planerar att göra affärer i Europa, oavsett om du importer produkter, bygger eller producerar produkter inom EU, eller liknande kan du behöva hjälp att CE-märka ochuppfylla andra komplicerade krav.

Zatisfy har ett omfattande nätverk av specialister som kan hjälpa ditt företag att navigera i EU-lagstiftningens krav. Vi erbjuder tjänster som säkerställer att våra kunders produkter är säkra och att alla tillverkningsprocesser av produkterna följer alla säkerhetsprotokoll.

Vårt team arbetar inom maskindirektivet, förordningen om medicintekniska produkter, EMC-direktivet, lågspänningsdirektivet och leksaksdirektivet, för att nämna några.

Innan du startar produktionen eller börjar importera era produkter till EU, kontakta Zatisfy för en kostnadsfri konsultation.

Att få CE-märkning för en produkt kan vara utmanande och komplicerat. Låt vårt team hantera det åt dig.

Företag vi hjälper

Vi hjälper alla företag som planerar att sälja sina produkter i EU, inklusive:

“Vi erbjuder omfattande CE-märkningstjänster som börjar med produktdesign och slutar med att CE-märka din produkt och etiketter. Genom att anlita oss under din designfas kan vi minska eller eliminera kostsam eftermontering eller onödiga förseningar. Låt oss skynda på din produktlansering till EU-marknaden.”

- Roberth Jonsson, grundare av Zatisfy AB

Press

Se vad pressen har att säga om Zatisfy och den tjänst vi tillhandahåller

Jobba med oss!

Vi letar alltid efter duktiga personer och vi tror att med de processer vi har på plats och en stark vilja att lära sig nya saker är det inte ett absolut måste att vara en lagstiftningsninja för att passa in i vårt team. Om du känner att detta är något intressant för dig, skicka ett mejl till oss!

Du kan också kolla in vår karriärsida där du kan hitta de aktuella lediga jobben.

Vår vision

Att bli en primär affärslösning för internationella och nordiska företag som vill sälja produkter lagligt i hela Europa och Storbrittanien.

Vårt uppdrag

Att utbilda, utbilda och konsultera våra kunder så att de kan sälja sina produkter lagligt i EU och att produkterna och produktionslinjer är säkra och uppfyller kraven med EU:s hälso-, säkerhets- och miljöskyddsdirektiv.