Karriärer

Vill du vara med och hjälpa företag att sälja säkra och lagliga produkter? Läs vilka öppna tjänster vi har just nu ute och ansök idag!

Arbeta med oss!

Vi söker alltid efter duktigt folk, men ibland letar vi lite extra efter personer med speciella kompetenser. Du hittar aktuella tjänster nedan men finns inga listade jobb kan du alltid skriva en spontan ansökan och skicka till [email protected].

Vad erbjuder vi?

  • Flexibla arbetstider. Det spelar ingen roll om du är nattuggla eller early-bird, bara du är tillgänglig vid möten med dina kollegor eller kunder så jobbar du när du vill.
  • Flexibel arbetsplats. Vi har fina lokaler men vårt arbete kan i perioder utföras var som helst ifrån oavsett om det är hemma, i fjällen eller i Spanien.
  • Balans mellan fritid och arbete. Vi tror att man presterar bäst om man mår bra och mår bra gör man genom att ha en meningsfull fritid och vi uppmuntrar det.
  • Familjen först. Övertid är inget vi eftersträvar och självklart får man ledigt för skolavslutningar eller vad det nu må vara.
  • Bra löner. Lönerna är marknadsmässiga.
  • Fina lokaler. Vi sitter på Lumaf företagscenter i Umeå, Teg i ljusa och fina lokaler med bra läge mot centrum och flygplatsen.

Vilka är vi?

Vi är ett litet konsultbolag med stora internationella kunder likväl som små lokala startups som jobbar med något som vi tycker är väldigt viktigt, roligt och intressant, nämligen produktsäkerhet och kravefterlevnad. Det vi anser är vårt uppdrag är att informera, utbilda och konsultera våra kunder så att de kan sälja sina produkter lagligt i EU och att produkterna och produktionslinjer är säkra och uppfyller alla relevanta lagkrav. Vår vision är att bli en primär affärslösning för nordiska företag som vill sälja produkter lagligt i hela Europa och Storbrittanien och vi jobbar med att nå dit på många olika sätt.

Läs mer om oss här.

Är det dig vi får hälsa välkommen härnäst?