CE-start

Som nystartat företag vet vi att man behöver tänka på sina investeringar. Om ert företag håller på att utveckla en produkt som till sist ska CE-märkas ser vi en risk att man väljer att undvika att fokusera på CE-märkningen tidigt och istället tänker att man ska ta det senare.

 

Tyvärr är denna approach ett recept för dyra sista-minuten ändringar på produkten och kanske t.om. ett lappverk där saker som säkerhet läggs på i sista stund.

 

På Zatisfy inser vi att vi kan hjälpa till att skapa säkrare slutprodukter och det vill vi göra och det är därför erbjuder vi tjänsten CE-Start som är kostnadsfri för företag under sitt första verksamhetsår.
 

Vad innebär CE-start?

CE-Start hjälper företag att påbörja arbetet med CE-märkning i rätt tid för få en säkrare produkt och dessutom spara pengar i i slutändan. CE-start är en metod som fungerar oavsett vad som faktiskt ska CE-märkas (maskiner, apparater eller medicintekniska prylar).

 

Tjänsten sträcker sig över två tillfällen (över skype eller telefon) där vi vid första tillfället diskuterar er situation och er produkt och gemensamt kommer fram till hur ni ska arbeta vidare. Andra tillfället följer vi upp det arbete vi kommit överens mellan tillfällena. CE-start kan därmed hjälpa er att få en bra start på ert CE-märkningsarbete för att undvika obehagliga (och kostsamma) överraskningar i slutet av processen.

 

CE-Start kostar 11900 SEK varefter ni kommer ha verktygen för att själva ta vid arbetet om ni så önskar. 

 

Använd formuläret för att anmäla intresse så kommer vi kontakta er för att boka ett första möte.

2 st

Riskbedömningar

1 st

Check av grundläggande krav maskindirektivet och eventuella harmoniserande standarder

1 st 

EG-försäkran

1 st

Kravanalys

1 st.

CE-märke

1 st

Teknisk fil

1 st

Dokumentation av inköpta komponenter

Receptet på CE-märkning

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!